¨

VU i Slagelse har hængt valgplakater op

Foto: TV ØST

10 fra Venstres Ungdom, VU, har fra først på formiddagen hængt valgplakater op i Slagelse.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt udskriver valg til Folketinget onsdag. Det erfarer flere medier.

Allerede inden valget officielt er udskrevet har 10 medlemmer af VU hængt valgplakater op i Slagelse. Det gør de for at sikre deres kandidat, Morten Dahlin, de bedste pladser til plakaterne. 

- Vi er glade for at statsministeren endelig har udskrevet folketingsvalg. Vi håber, at vi endelig får en regering, der prioriterer Vest- og Sydsjælland, lyder det onsdag formiddag fra Morten Dahlin, folketingskandidat for Venstre i Slagelse.

Kampagneleder Kelvin Ellenton Jensen erkender, at VU'erne tager en lille chance ved at hænge plakaterne op allerede inden den officielle valgudskrivelse.

- Vi anser det for meget sandsynligt, at Helle Thorning-Schmidt hænger plakaterne op - også selvom vi ikke kender valgdatoen. Viser det sig, at valgdatoen går ud over de fire ugers valgkamp, så må vi tage plakaterne ned igen. Det er lidt et sats, men den chance tager vi, fortæller Kelvin Ellenton Jensen.

Fakta om ophængning af valgplakater:

"Periode for ophængning og nedtagning af valgplakater Valgplakater i forbindelse med folketingsvalg, kommunale og regionale valg, valg til Europa-Parlamentet, folkeafstemninger og andre valg, der afholdes på offentligretligt grundlag (f.eks. menighedsrådsvalg), må hænges op på offentlige veje uden forudgående tilladelse fra døgnets begyndelse den fjerde lørdag før valgdagen"

Kelvin Ellenton Jensen har sendt os videoen nedenfor af VU'erne i Slagelse, der hænger valgplakater op:

00:58 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App