Vandregning skaber splid

Erhvervsmand Tage Beck og SK Forsyning i Slagelse er dybt uenige om regning for over 200.000 liter vand. Tage Beck nægter at have modtaget vandet, idet hans lagerhal har stået tom, men forsyningsselskabet holder fast i regningen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En regning på 14.409,38 kroner for vand, han siger, han ikke har fået og efterfølgende spildevandsafgift for vandet, der ikke er brugt vækker harme hos Tage Beck. Han er erhvervsmand i Slagelse og ejer af en lagerhal, og det er her, de i alt 207.000 liter vand skulle være blevet brugt. Det skriver Sjællandske.

Tage Becks store undren er bare, at lagerhallen har stået tom i fire år - fra 2011 til 2014 - og derfor forstår han ikke, hvem der skulle have brugt de mange kubikmeter.

- Jeg fik jo et chok, da jeg så, at der var brugt 207 kubikmeter vand i de år, hvor der ikke var nogen lejer af bygningen, siger Tage Beck til avisen.

Som at slå i en dyne

Han fortæller, at han ikke fysisk i de fire år er dukket op på adressen for at aflæse vandmåleren, eftersom han han havde lukket for hovedhanen til alle fire lagerhaller og derfor var sikker på, at den stod på nul, når nu der ikke var nogen i bygningen. En efterfølgende gennemgang af måleren viser ingen fejl. Der er heller ikke tegn på, at de mange liter vand skulle have oversvømmet lageret eller være fordampet.

Trods mysteriet holder SK Forsyning fast i, at Tage Beck skal betale regningen.

- Det er jo helt forrykt. Det er som at slå i en dyne, for SK Forsyning holder bare på sit og vil slet ikke lytte, siger Tage Beck.

Han har dog meddelt forsyningsselskabet, at han er villig til at betale de 3400 kroner for vandet, hvis de vil sløjfe spildevandsafgiften. Han håber, at det kan sætte skred i sagen.