Tyv greb kvinde bagfra: - Jeg vil have dine penge

På vej hjem fra Bilka i Slagelse blev en 55-årig kvinde onsdag eftermiddag udsat for røveriforsøg, da hun blev antastet af en mand bagfra.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 55-årig kvinde fra Slagelse blev onsdag eftermiddag udsat for røveriforsøg.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i deres døgnrapport.

Omkring klokken 15.25 var kvinden på hjem fra Bilka med sine indkøb. På en sti ved dagligvarebutikken blev hun antastet af en mand, som greb hende bagfra og med accent sagde "jeg vil bare have dine penge".

- Han greb kvinden bagfra, og hun fik vristet sig fri, men han fik ikke noget med derfra, siger Palle O. Hansen, kommunikationsmedarbejder fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. 

quote Vi søger vidner, som har set eller bemærket noget eller måske ligefrem kan genkende gerningsmanden

Palle O. Hansen, kommunikationsmedarbejder fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Herefter forsvandt gerningsmanden i retning mod Bilka med uforrettet sag. Kvinden kom ikke noget til, andet end at hun pådrog sig en slem forskrækkelse.

Politiet søger vidner

Manden beskrives som cirka 20 år gammel, spinkel af bygning, sort hår, skæg, udenlandsk af udseende. Han havde et smalt ansigt og var iført mørkeblå eller sort dunjakke, blå bukser og sorte kondisko med hvid sål.

Politiet efterforsker sagen som et røveriforsøg og hører gerne fra eventuelle vidner, der har set noget mistænkeligt.

- Vi søger vidner, som har set eller bemærket noget eller måske ligefrem kan genkende gerningsmanden ud fra det signalement. Men også hvis der er nogen, der har været i området og set noget, der var usædvanligt, så hører vi gerne om det, siger Palle O. Hansen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.