Trafikdræbte var fra Skælskør

To mænd mistede tidligt søndag morgen livet på Vestmotorvejen, da deres bil blev torpederet af en BMW formentlig med høj fart.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De to dræbte sad i den Peugeot 107, der tidligt i morges blev ramt bagfra af en anden bil. Bilen blev ramt med så høj hastighed, at den blev spredt i stumper og stykker ud på motorvejen.

I bilen sad tre mænd fra Skælskør-området, der var på arbejde i København. Den ene får reddet sig ud, mens de to andre bliver dræbt, da bilen bryder i brand.

-Vi har ikke endeligt kunnet identificere de to dræbte. Men den mand, der klarede sig ud af bilen har fortalt, hvem de er, fortæller vagtchef Allan Kronvold fra Midt- og Vestsjællands politi.

De pårørende er underettet.

Føreren BMW’en, der påkørte de tre mænd er indlagt på hospitalet til observation for indre blødninger. Han blev søndag fremstilles i et grundlovsforhør in absentia ved Retten i Holbæk  og hans anholdelse blev opretholdt i tre gange 24 timer. Ifølge anklager Signe Egsgaard, så kørte han med en hastighed på omkring 180 km i timen da han ramte den forankørende bil.

Vagtchefen forklarer, at man stadig mangler den endelige rapport fra bilinspektøren, men at man mener, at bilisten har kørt mere end hastighedsgrænsen har tilladt.