Trænerfyring: Michael Hansen færdig i FC Vestsjælland

Efter en miserabel start på sæsonen i fodboldens 1. division skiller FC Vestsjælland sig nu af med cheftræner Michael Hansen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Michael Hansen er fortid i FC Vestsjælland. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

FC Vestsjælland rykkede før sommerferien ned i 1. division, og målsætningen var hurtigst muligt at komme tilbage i Superligaen. Den plan har lige nu lange udsigter, eftersom holdet endnu ikke har vundet en eneste kamp efter ferien.

Efter seks kampe har holdet tre point, som er hentet i tre uafgjorte kampe, og det har sammen med klubbens nedrykning før ferien længe fået rygterne om en trænerfyring til at svirre. Før sommerferien afviste både FC Vestsjælland og Michael Hansen selv, at cheftræneren skulle nogen steder, men nu er ledelsens tålmodighed altså sluppet op.

Klubben skriver i en pressemeddelelse, at Michael Hansen stopper øjeblikkeligt, og på hjemmesiden skriver klubben, at afskedigelsen sker fra gårsdato altså 31. august.

- Manglende resultater er den direkte årsag til afskedigelsen, og en enig bestyrelse og direktion står bag, lyder det blandt andet på hjemmesiden.

Assistenttræner Janus Blond overtager træningen, til der er fundet en ny cheftræner.

Her kan du læse den kortfattede pressemeddelelse:

FC Vestsjælland afskediger Cheftræner Michael Hansen.

Michael Hansen stopper med øjeblikkelig virkning sin trænergerning i FC Vestsjælland.

Assistenttræner Janus Blond overtager midlertidigt træningen i klubben indtil en permanent løsning er på plads.

FC Vestsjælland takker Michael Hansen for sin indsats for klubben, og ønsker ham held og lykke i sin fortsatte karriere.