Træner kritiserer ledelsen i Slagelse FH

Træneren for regionens bedste damehold i håndbold er færdig i Slagelse. Efter gensidig aftale, stod der i pressemeddelelsen. Men helt så idyllisk var bruddet mellem træneren og klubben dog ikke.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

I denne uge fandt Slagelse FH en ny træner i Kim Rasmussen, som styrer det polske damelandshold.

Dermed stopper John Larsen, som førte holdet op i ligaen og nåede målsætningen om overlevelse, den 30. juni, når kontrakten løber ud. Det sker efter gensidig aftale, lyder det i pressemeddelelsen, men John Larsen langer nu ud efter ledelsen i klubben.

- Jeg har savnet sportslig opbakning, når spillerne ikke overholdt aftaler om træning og kost, siger John Larsen til TV2 Øst.

Efter en lang række skuffende resultater og overhængende risiko for nedrykning fortalte bestyrelsesmedlem Bjarne Stenbæk tilbage i februar, at John Larsens job som cheftræner var i spil. Man valgte dog at fortsætte samarbejdet.

Ifølge John Larsen har han dog de seneste par måneder løbende kunnet høre om forhandlinger med en anden træner uden at få noget at vide.

- Jeg synes, at det er useriøst og uprofessionelt, at man ikke kan holde nogle møder og snakke tingene igennem og få en ordentlig forklaring på tingene, siger John Larsen til TV2 Øst.

Han mener, at det skabte en masse uro omkring holdet, og at ledelsen var mere til skade end gavn i bestræbelserne på at blive i ligaen.

- Jeg kan slet ikke genkende det billede. Vi har været i tæt dialog, og hver gang der har været nogle udfordringer, så har vi snakket om det. John (Larsen red.) har været en god gevinst for klubben, og jeg er ked af, at han har brug for at komme med den slags fuldstændig useriøsepåstande her til sidst. Det klæder ham ikke, siger formand for Slagelse FH, Connie Stølås.

 


Nyhedsoverblik