Tidligere MGP-vinder springer ud som filmstjerne

Hun blev kendt som vinder af børnenes Melodi Grand Prix for tre år siden. Nu har Flora Ofelia fra Bisserup taget et nyt skridt i sin karriere.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Som enhver anden 12-årig elsker Flora Ofelia at gå i biffen. Men lørdag var oplevelsen noget anderledes end normalt.

- Det er noget, man lige skal vænne sig til. Men det er sjovt, fortalte en smilende Flora Ofelia Hofmann Lindahl badet i fotografernes blitzlys.

I biografen i Field's i København var der gallapremiere på den nye familie-fantasyfilm Landet af glas. Her spiller pigen fra Bisserup på Sydvestsjælland en af hovedrollerne som elverpige.

Og det har været en stor oplevelse.

quote Hvis jeg kan få lov til at lave det her resten af mit liv, vil jeg helt klart gøre det. Jeg elsker det

Flora Ofelia

- Vi har haft et fantastisk fællesskab. Både børn og voksne har haft det så sjovt. Og det er fedt at få lov til at spille med i sådan en film, lyder det fra den unge skuespiller.

Film eller musik som levevej

Bag filmen står instruktørparret Jeppe Vig Find og Marie Rønn, som tidligere har lavet masser af børne-tv. Deres unge stjernefrø har imponeret.

- Hun kan umiddelbart virke meget følsom, lyrisk og poetisk. Men hun har faktisk også en masse power og styrke og kan se helt dæmonisk ud. Så hun har en masse at spille med, siger Marie Rønn.

Flora Ofelia har tidligere bevist sit talent inden for musik, da hun vandt børne-MGP med sangen Du, du, du i 2015. Planen er da også at gøre film eller musik til en levevej.

- Hvis jeg kan få lov til at lave det her resten af mit liv, vil jeg helt klart gøre det. Jeg elsker det, lyder det fra den nyslåede filmstjerne. 

Landet af glas får premiere i biograferne den 19. juli.


Nyhedsoverblik