¨

Stor narkosag: Nu er 13 anholdt

Nu er 13 personer anholdt i en større narkosag. Arkivfoto. Foto: TV ØST

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har anholdt endnu en person i stor narkosag. En 24-årig er sigtet for at aftage en større mængde amfetamin.

Ved en aktion i dag er en 24-årig mand blevet anholdt og sigtet for at aftage en større mængde amfetamin fra hovedmændene. Ved ransagning af mandens bopæl blev der fundet mindre mængder af både amfetamin og kokain.

Det skriver Sydsjælland – og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Anholdelsen i dag har relation til en større sag, der startede den 6. oktober på parkeringspladsen ved Bilka i Slagelse. Her blev fem personer anholdt og 50 kilo amfetamin beslaglagt.

Afslørede amfetaminlaboratorium

I relation til anholdelserne den 6. oktober blev et amfetaminlaboratorium også afsløret. Her blev der fundet ingredienser til fremstilling af endnu 80 kg amfetamin.

Der er siden foretaget anholdelser og ransagninger på forskellige lokaliteter, hvor politiet yderligere har fundet 14 kilo amfetamin, 7 kilo kokain, 1,5 kilo hash og flere skydevåben med ammunition.

Lige nu sidder ti personer fængslet i sagen, der ligeledes omhandler forsøg på befrielse af en varetægtsfængslet person i Slagelse Arrest.

Læs også Aktion i Slagelse Arrest skulle befri narkofængslet

Den 24-årige vil onsdag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Næstved med krav om varetægtsfængsling.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App