Stor interesse for lystfiskeri

Medlemmer strømmer til lystfiskerforeningerne rundt omkring I regionen. Det er især unge lystfiskere mellem 30 og 40 der har fået interesse for lystfiskeri.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hos Korsør lystfiskerforening er man glad for den udvikling.

Gode ideer breder sig som ringe I vandet. Og Lystfiskeri er en helt fantastisk idé. I hvert fald hvis du spørger Flemming Petersen

- Det kan jeg rigtig godt lide. Jeg trives godt med det. Det er livskvalitet, siger Flemming Lundberg Petersen, formand for Korsør Lystfiskerforening.

Forening med i fremgang
Frivillige foreninger i vores region kæmper dagligt for overlevelse. Men indenfor lystfiskeri, går det i den rigtige retning.

- Vi oplever en stor søgning til foreningen i øjeblikket. Det er meget glædeligt, at det er yngre mennesker i forhold til tidligere. Det er især medlemmer på omkring 40 år der melder sig ind, og vi får også familier med. Noget vi ikke har haft før, så det er blevet yngre, og det er blevet meget aktive lystfiskere, siger Jesper Thykjær Andersen, kasser i Korsør Lystfiskerforening.

Og det er blandt andet arrangementer, som dagens flueskole, der er med til hale medlemmer I land.

- Altså medlemmerne skal ligesom vide, at når der sker noget, så fungerer det. Og vi har styr på tingene. Både fordi vi selv er aktive, men også fordi vores medlemmer er meget aktive i foreningslivet. Det er interessant at se udviklingen, fordi vi lystfiskere efterhånden er gamle, så det er godt at se de yngre komme ind i foreningen, siger Flemming Lundberg Petersen