Spillere: Vi er overrasket og glade

Slagelse FH undgik konkurs. Holdet kan nu spille resten af sæsonen færdig og spillerne kan hæve fuld løn

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er meget, meget overraskende. Jeg er meget glad, og nu kan vi koncentrere os, om det det egentlig handler om: Den kamp vi skal spille i morgen mod Ikast, siger spiller Lise Knudsen til TV2 ØSt.

Bestyrelsen for Slagelse FH skulle tirsdag aften mødes med spiller-repræsentanter til et sidste møde, hvor det var forventet at hårdt ville blive mødt med hårdt. Bestyrelsen havde luftet tanken, om at spillerne skulle spille resten af sæsonen næsten gratis. Mens målmand Marie Møller havde meldt ud, at det mente hun ikke man skulle.

Men udfaldet af mødet kom bag på alle. En mand, der vil være anonym kontaktede i løbet af dagen bestyrelsesformand Iver Grunnet på mail og gav udtryk for at han kunne donere de penge klubben stod og manglede. Beløbet er hemmeligt, men klubben har tidligere meldt ud, at den havde et underskud på en million kroner.

- Vi havde efterfølgende flere samtaler og så endte det altså sådan her. Det er jeg meget lettet og glad for, siger Iver Grunnet tirsdag aften til TV2 ØST.

Manden var også til stede på mødet, men skyndte sig væk, da kameraer fra TV2 og TV2 ØSt blev tændt.

Pengene rækker til resten af sæsonen. Spillerne der var gået ned i løn med 25 procent, for at hjælpe klubben i kniben kan nu få fuld løn resten af sæsonen, lover Iver Grunnet.