Sort plet på foto får stor opmærksomhed på facebook

Jørgen Henriksen fra Korsør undrer sig over sorte pletter på nogle billeder han har taget. På facebook har billederne fået stor opmærksomhed.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- Jeg har taget billederne af min datter Nicoline på stranden ved Korsør med Storebæltsbroen i baggrunden 20. juli. Først i går (onsdag red.) fik jeg set serien af billeder og på to af billederne er der en sort plet.

Sådan lyder det fra 54-årige Jørgen Henriksen fra Korsør, der i sin undren over de sorte pletter på nogle af billederne og ingen på andre af billederne sendte disse til redaktionen på TV2ØST i jagten på et svar.

På de tre billeder fra Jørgen Henriksen, der er tilknyttet denne artikel, ses billede 1, hvor den sorte plet er relativt stor med en slags hale efter sig, På billede 2 ses en lille plet til højre for den ene broplille. Og på billede 3 er prikken væk.

Ifølge Jørgen Henriksen er billederne taget i nævnte rækkefølge med få sekunders mellemrum.

TV2ØSTs facebookside har en hel del brugere kommenteret billedet med mange bud på, hvad den sorte plet kan skyldes. Brugerne kommer med bud i den kuriøse afdeling, som handler om en mulig UFO - til de mere oplagte bud, som insekter der er fløjet forbi linsen eller skidt på linsen.

- Jeg valgte at sende billederne til TV2ØST, fordi jeg ikke selv kan give noget svar på, hvad den sorte plet er. Jeg har ikke på nogen måde redigeret i billederne, og jeg tror ikke på UFO'er. Så tænkte jeg, at TV2ØST måske kan bidrage til opklaringen, siger Jørgen Henriksen.

Studér billederne og døm selv. 


Nyhedsoverblik