¨

Småaktionærer fortsætter erstatningskamp

Foto: TV ØST

3.600 småaktionærer i den tidligere Bank Trelleborg har endnu ikke opgivet at få erstatning. De næste par dage kører sagen i Højesteret.

200 mio. kr i erstatning. Det er dét en række småaktionærer i det tidligere Bank Trelleborg sigter efter at få i erstatning af Sydbank, når sagen fra i dag behandles i Højesteret.

- Vi har en bank med værdier i, der bliver fuldstændig integreret i en anden bank, nemlig Sydbank. Det er derfor, vi mener, at vi er blevet snydt for vores penge og skal have en erstatning, siger formanden for Foreningen af Minoritetsaktionærer i Bank Trelleborg, Jan Marcher til P4 Sjælland.

Landsretten afgjorde i 2010, at det var ulovligt, da aktionærerne i 2008 fik tvangsindløst deres aktier, men det blev på daværende tidspunkt også afgjort, at de ikke var berettiget til at få erstatning. Og den beslutning bør der ifølge chefjurist i Sydbank, Karin Sønderbæk, ikke rokkes ved.

-  Østre Landsret fastslog klart, at mindretalsaktionærerne ikke har lidt et tab, som overstiger det beløb, de allerede har modtaget i forbindelse med tvangsindløsningen. Og det er vi helt sikre på, at Højesteret ikke ændrer på, siger hun.

Der kan gå flere uger, inden der falder afgørelse i sagen.

01:38 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App