¨

Slagelsefirma snyder kunderne

Foto: TV ØST

Kunder må se langt efter de varer, de køber hos Slagelse-firmaet Diamond Data Aps, skriver Sjællandske.

Netfirmaet Diamond Data Aps er et svindlerfirma, der snyder sine kunder, så vandet driver. Det er essensen af en massiv kritik af computerbutikken, som hjemmesiden Trustpilot.dk svømmer over med for tiden.

 

Kunder over hele landet bestiller pc-skærme, bærbare pc'er og andet it-udstyr, betaler for det og får absolut ingenting retur. Og når kunderne så forsøger at kontakte firmaet, er der ingen, der tager telefonen, skriver Sjællandske.

- Hold jer langt væk fra at handle med diamond-data.dk. De sender dig ikke varen, men trækker pengene alligevel! De tager aldrig telefonen og svarer ikke tilbage på e-mails, skriver Jesper Jensen fra Skive, der bestilte en bærbar pc hos firmaet, men aldrig så hverken den eller de penge, han betalte for den.

- Direkte svindel og bedrag, tiføjer han sin kritik på trustpilot.dk, og han er blot en af foreløbig 113 anmeldelser af Diamond Data, som andre på samme side kalder »et skodfirma«, mens andre bruger udtrykket »plattenslagere« og »idioter af rang« mod indehaver og de medarbejdere, der måske er ansat i firmaet.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra indehaveren, der tilsyneladende er gået under jorden.

Hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har man foreløbig fået 13 anmeldelser mod firmaet, og man vil nu indlede en efterforskning.

- Vi efterforsker sagerne som bedrageri, og vi går i gang i indeværende uge, siger politikommissær Bent Ludvigsen til Sjællandske.

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App