Slagelse nærmer sig titlen som elitekommune

Slagelse Kommune har ansøgt om at blive en af Team Danmarks elitekommuner. Og det ser godt ud for kommunens forhåbninger, siger direktøren i Team Danmark.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Slagelse har de seneste år i den grad snøret idrætsskoene. Og nu ser det ud til at bære frugt. For ansøgningen blev modtaget med kyshånd. Det skriver Sjællandske.

- Slagelse har virkelig formået at gøre kommunen at være attraktiv, og jeg kan slet ikke se, at et samarbejde med Team Danmark ikke skulle kunne lade sig gøre, siger Lone Hansen til Sjællandske. Hun er direktør i Team Danmark og gæstede torsdag Slagelse for at se på byens tilbud til unge elitesportsfolk.

Nye lejligheder tæt på stadion

Det er blandt andet byggeriet af 73 nye sportscollegeboliger, der er i gang på Parkvej, der gør Slagelse til et varmt emne som Team Danmarks 22. elitekommune – og den første på Sjælland udenfor Roskilde og Københavnsområdet.

- Der er en bar plet på Sjælland. Den kan snart være væk, siger Lone Hansen til Sjællandske. Noget, der selvfølgelig lyder godt i Borgmester Stén Knuths ører.

- Det bliver spændende at se, hvad de beslutter i Team Danmark til maj. Vi er klar, siger han til avisen.