¨

Slagelse Kommune meldte sig selv til politiet

Med udgravningen af Vestermose Å ved Gudum, mente kommunen, der var tale om en ulovlig opgravning. Men nu står det klart, at det er en intern kommune-entreprenør, der står bag. Foto: Arkivfoto

Med udgravningen af Vestermose Å ved Gudum, mente kommunen, der var tale om en ulovlig opgravning. Men nu står det klart, at det er en intern kommune-entreprenør, der står bag. Foto: Susanne Juul Nielsen

1 af 2

Slagelse Kommune meldte ulovlig opgravning af å til politiet. Men hov. Så fandt kommunen ud af, at de selv står bag.

- Der er tale om en ulovlig behandling af et vandløb.

Sådan lød udmeldingen fra Slagelse Kommune, da de selv politianmeldte en udgravning af Vestermose Å ved Gudum i Slagelse.

Men nu har det vist sig at være deres egen vedligeholdelsesentreprenør, der foretog udgravningen tilbage i oktober. Det skriver Sjællandske.

Kommunen foretager skarp uvending i spørgsmålet om ulovlighed

Ifølge kommunen var der med udgravningen af åen tale om en ulovlig behandling af et vandløb. På en to kilometer lang strækning er vandløbet blevet udgravet ved hjælp af en maskine. Formentlig for at skabe mere vandgennemløb.

Læs også Holbæk kommune meldt til politiet

I går, torsdag, talte en biolog hos kommunen om politianmeldelse og erstatningskrav. Men nu lægger kommunen sig fladt ned, og piben har fået en anden lyd.

- Vi er selvfølgelig meget ærgerlige over det her. Det må bare ikke ske. Vi lægger os fladt ned, siger Flemming Kortsen, kommunens center for teknik og miljø, til Sjællandske. 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App