Bilist rammer skiltevogn - vejarbejder fløjet til Rigshospitalet

Vestmotorvejen er spærret i et enkelt spor i vestgående retning, efter en bil har påkørt en skiltevogn.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vestmotorvejen var fredag formiddag spærret i vestgående retning efter en ulykke på motorvejen.

Ved ulykken er en skiltevogn blevet påkørt af en firehjulstrækker, og en arbejder bag skiltevognen blev kvæstet.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.

- Vejen er netop åbnet op i et enkelt spor ved ulykkesstedet - men der arbejdes fortsat på stedet. Jeg kan ikke sige, hvornår det arbejde er afsluttet, siger vagtchef Mikkel Kjærgaard.

Han oplyser, at der foretages tekniske undersøgelser i forbindelse med opklaringen af ulykken på stedet.

Artiklen fortsætter under kortet.

Ulykken skete i Vestgående retning ved Slagelse.
Ulykken skete i Vestgående retning ved Slagelse.

Fløjet til Riget

Falck bekræfter, at det var Falcks tavlevogn i ulykken på Vestmotorvejen.

Falck-arbejderen blev kvæstet ved ulykken og fløjet til behandling med en akutlægehelikopter på Rigshospitalets Traumecenter. Politiet kunne ved artiklens udgivelse ikke sige noget om hans tilstand, men til TV2 ØST siger Nis Peder Kolby lørdag:

- Det var en tavlevogn fra Falck og vores redder, der var involveret i ulykken på motorvejen i går. Redderen blev fløjet til Rigshospitalet, hvor han er blevet opereret for brud på begge ben. Han er efter omstændighederne ved godt mod.

Politiet kunne fredag ikke sige, hvad skiltevognen lavede på vejen.

- Det eneste, jeg kan sige lige nu, er, at det ikke er en af vores vogne. Om der har været noget vejarbejde eller andet på vejen, kan jeg ikke sige endnu, sagde vagtchefen.

Sammenstødet er dog tilsyneladende sket med stor hastighed, da kegler fra skiltevognen blev kastet omkring 50 meter ind på den nærliggende mark.

Efter ulykken var vejen i mere end en time helt lukket i vestlig retning. Her byggede der sig en voldsom kø på mere end seks kilometers længde op bag ulykken, der blandt andet skabte et stort pres på den nærliggende hoved. og landevej, der fungerede som omkørselsrute. 

Politiet venter dog, at situationen snart normaliseres.

- Vi har åbnet vejen på ulykkesstedet i et enkelt spor, og det begynder langsomt at løsne op igen. Jeg forventer, at det snart vil være normaliseret, siger Mikkel Kjærgaard.

Artiklen er opdateret
Artiklen er opdateret flere gange, efterhånden som der kom flere informationer frem om ulykken. Senest lørdag 22. februar 2020 med nye oplysninger fra Falck.