Sex i lastbil gav slingrende kørsel

En rumænsk lastbilchauffør blev lørdag middag stoppet af politiet, fordi han kørte noget slingrende. Andre bilister troede, at han måtte være påvirket af spiritus eller stoffer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lørdag ved middagstid kom en rumænsk lastbilchauffør trillende i sit lastvognstog på motorvejen mellem Sorø og Slagelse. Her bemærkede de øvrige trafikanter dog, at den store lastbil kørte noget slingrende og gjorde brug af begge vognbaner på højst ureglementeret vis.

Politiet blev tilkaldt og da ordensmagten fik bragt bilen til standsning, viste det sig, at chaufføren hverken var fuld eller på stoffer.

Han havde blot haft lidt svært ved at koncentrere sig om kørslen, for mens han fuldt ud skulle have taget sig af rat og gearstang, var en kvinde i førerhuset i fuld gang med at betjene ham med oral-sex, skriver Sjællandske.

- Om der var tale om en »co-driver« eller eventuelt en prostitueret, melder historien ikke noget om. Men vi gav manden en kraftig formaning om en anden gang at vente med den slags, til han var holdt ind på en rasteplads, lyder det med et lidt svedent grin fra vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

/ritzau/