Så falder dommen over FC Vestsjælland

Konkursen i FC Vestsjælland bliver onsdag behandlet ved skifteretten.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

OPDATERING klokken 14.50: FC Vestsjælland er erklæret konkurs. Det står klart, efter at sagen blev behandlet i skifteretten onsdag eftermiddag.

Selvom FC Vestsjællands bestyrelse begærede klubben konkurs den 30. november, så har folkene bag klubben fortsat kampen for at skaffe penge til den slunkne klubkasse.

Men nu er tiden ved at rinde ud for klubben. I dag skal konkursen nemlig behandles i skifteretten i Næstved.

Mangler at skaffe halvdelen af pengene

Ifølge Sjællandske er det kun lykkedes dem at finde omkring halvdelen af de godt 15 millioner kroner, som klubben mangler for at kunne fortsætte sæsonen ud.

- Der er ikke noget nyt, sagde direktøren i klubben, Gert Hansen, tirsdag aften til Sjællandske.

Betyder det, at I ikke når at redde den?

- Jeg ved det ikke, kom det fra Hansen.

Spillerforeningen deltager i mødet

Med i skifteretten vil også være en repræsentant for spillerforeningen, der har fokus på 1.-divisionsklubbens spilleres interesser i sagen.

- Der har naturligvis været en masse bekymringer og spørgsmål blandt spillerne, som vi har hjulpet dem med at få svar på, skriver Spillerforeningens formand, Thomas Lindrup, i en pressemeddelelse i sidste uge.

- Der er rigtig mange ting at tage stilling til i den nuværende situation. Der er en masse dokumenter, de skal have styr på og en masse andre formaliteter, såsom hvornår de må skrive kontrakt med en anden klub og meget mere, skriver han.