¨

Røver fik straksdom - 15 måneder i fængsel

Foto: TV ØST

Et klodset røveri i Slagelse blev opklaret på kun syv timer, og dommen faldt dagen efter.

Moderne teknik - ikke mindst internettet - var en væsentlig årsag til, at lørdagens kluntede forsøg på røveri mod købmandsbutikken Indkøb på hjørnet af Valbyvej og Ndr. Stationsvej i Slagelse blev opklaret i løbet af cirka syv timer. Det siger flere politifolk til Sjællandske.

Manden forsøgte lørdag klokken 17.10 at true sig til penge hos Indkøb, men blev smidt på porten og stak af. Manden var umaskeret, da han forsøgte sit røveri, så politiet havde hurtigt et foto af gerningsmanden. Og det blev hurtigt sendt ud til de eftersøgende betjentes mobiltelefoner, så de havde et konkret sammenligningsgrundlag, hvis de skulle støde ind i manden.

Ved 20-tiden lå den efterlystes foto på Sjællandske Mediers netavis. Om han selv har set det, eller venner har givet ham et tip om efterlysningen, er ikke til at vide, men i hvert fald meldte manden sig til politiet otte minutter før midnat.

Dagen efter blev den 21-årige fremstillet i et grundlovsforhør, og han fik en såkaldt straksdom på 15 måneders fængsel, skriver Sjællandske.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App