Røver fik knytnæveslag

En mand kom i går ind i Madbiksen i Slagelse og krævede at få dagens omsætning udleveret. Men det ville Karin Hedegård ikke og gav ham i stedet et knytnæveslag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En mand gik i går klokken 9.23 ind i Madbiksen på Ndr. Ringgade i Slagelse og krævede at få forretningens omsætning udleveret. Karin Hedegård stod bag disken og nægtede at udlevere pengene. Det fik manden til at kravle over disken, hvorefter hun gav ham et knytnæveslag.

Karin Hedegård har det i dag fint efter episoden.

- Jeg har det helt fint i dag. Jeg er mødte selv ind på arbejde fra morgenstunden, og det er der ikke nogen problemer i. Min hånd er lidt hævet efter knytnæveslaget, men jeg tror, han har det værre end mig, siger Karin Hedegård.

Slaget fik manden til at tage flugten uden penge. Episoden har givet en del opmærksomhed og har fået kunder til at spørge, om Karin Hedegård er okay.

- Folk hernede er rigtig søde. De har kigget ind og spurgt, om jeg er okay. Og det er jeg bestemt. Jeg tænkte bare: han skal ikke have lov til at komme ind til mig, siger Karin Hedegård.

Manden beskrives som cirka 20 år, af anden etnisk herkomst end dansk, almindelig af bygning, ca. 180 cm høj og iført mørkeblå hættetrøje, jeans og hvide kondisko. Politiet kan kontaktes på telefon 114, hvis nogen har set noget.