¨

Rejsegilde på Slagelse Stadion

Foto: TV ØST

I dag var der rejsegilde ved den nye tribune på Slagelse Stadion. Slagelse Kommune vil i alt bruge næsten 40 mio. kr. på modernisering af faciliteterne.

Slagelse Kommune har smidt næsten 40 millioner skattekroner efter modernisering af forholdene på Slagelse Stadion. Der er allerede anlagt kunstgræsbane nær klubhuset. Der er også lagt varme i banen på stadion, og her til eftermiddag blev der afholdt rejsegilde i forbindelse med den nye tribune, hvor der bliver plads til 1200 siddepladser, sponsorlounges, kontorer, presserum og et TV-studie.

De mange millioner betyder, at kravene til superligafodbold vil være indfriet, hvis regionens bedste fodboldhold, FC Vestsjælland, rykker op.

- Jeg er sikker på, at når vi investerer i elitesport, så gavner det også breddeidrætten. Det giver nogle eliteudøvere at se op til, siger Lis Tribler (Soc.dem.), der er borgmester i Slagelse Kommune.

På sigt håber borgmesteren, at investeringer i sport og kultur vil give en gevinst i form af nye tilflyttere og en sundere befolkning.

- Jeg tror, at hvis FC Vestsjælland rykker op i Superligaen, så giver det kommunen noget eksponering, som vil få folk til at flytte hertil, siger Lis Tribler.

De nye faciliteter skal også hive FC Vestsjælland væk fra et million-underskud. Klubben mangler sponsorater og tilskuere.

- Vi har set, at andre lignende projekter har givet et boost på 30-40 procent i forhold til sponsorater, og det, håber vi, også kan ske for os, siger Gert Hansen, direktør for FC Vestsjælland.

02:14 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App