¨

Rapport om politiskud endelig på trapperne

Foto: TV ØST

Det ser nu ud til, at offentligheden snart kan få svar på, om det var i orden, da politifolk sidste år affyrede dræbende skud på Gl. Torv i Slagelse.

Det er over et år siden, at 48-årige Muammer Arslan blev dræbt på Gl. Torv i Slagelse, men der er stadig ingen rapport færdig, som giver svar på, om det var i orden, at to betjente affyrede de dræbende skud mod ham.

Nu ser det imidlertid ud som om, der snart er svar på vej. Det skriver Sjællandske, der kan fortælle, at Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP) inden for en uges tid vil sende sin redegørelse til statsadvokaten, som så skal bruge en måned eller lidt mere på at vurdere sagen.

Nægtede at smide kniv fra sig

Skuddene fra de to betjente faldt 17. januar sidste år, fordi Muammer Aslan angiveligt nægtede at smide en stor kniv fra sig, som han havde brugt til at true en ansat på The Old Irish Pub på Fisketorvet med. Han døde efterfølgende af sine kvæstelser, og selv om der er gået over et år, er der altså stadig ikke kommet svar på, om betjentene skal tiltales for at have affyret skuddene, eller om sagen skal droppes.

Den lange sagsbehandling skyldes blandt andet, at der undervejs skulle tages stilling til, om de to betjente måtte have samme forsvarer. Det måtte de ikke, og så skulle der findes en ny til den ene.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App