Psykisk terror (Video)

Ydmygelse, sektlignende ledelsesform og masser af succes er nogle af ingredienserne i en ny bog med titlen ”En Dronningen kommer til byen”.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

På lørdag udkommer en ny bog om tiden i Slagelse Dream Team, da Anja Andersen var træner. Bogen beskriver hvordan Anja Andersen, ifølge tidligere spillere, ydmygede og kørte psykisk terror på nogle spillere, hvis de sagde fra overfor hende. Tatiana Bennedsen medvirker ikke i bogen, men var med på Anja Andersens hold, og hun kan godt nikke genkendende til nogle af påstandene.

- Hvis man ikke levede op til hendes forventninger, kunne det godt blive sådan, at man måske ikke lige kom med til den næste øvelse, nogle gange talte hun ikke til én et stykke tid, der er mange måder man kan isolere på folk på, siger Tatiana Bennedsen.

Se hele indslaget fra TV2 ØST herunder:
[video:video_mangler:090917_anja.flv]

Men Tatiana Benneden er ikke sikker på, at det var sekterisk ledelse, hun mener den var kontroversiel, men kunne godt lide den, for man vidste som spiller, hvad der blev forventet af én.

- Nogle gange var det ikke så hårdt, andre gange var det rigtig hårdt. Det der med at man fik to minutter, nogle gange fem minutter, og så vidste du bare, at du skulle præstere, for ellers var du ikke med næste gang, siger Tatiana Bennedsen.

Heller ikke den tidligere formand for Slagelse Dream Team kan forstå kritikken. Han mener, at Slagelse var en drømmenes klub, hvor en del spillere, ledere og mennesker fik deres vildeste drømme opfyldt, og nogle fik dem knust, men at det er konsekvensen ved elite sport.

- Jeg kan slet ikke nikke genkendende til den beskrivelse af en sekt. Jeg ved, Dan har haft den beskrivelse gennem mange år, og har sagt det til mig mange gange under vejs. Men det har intet som helst haft med en sekt at gøre. Det står jeg helt uforstående over for, siger Bjarne Stenbæk.