Prostitution plager kendt Slagelse-hotel

På trods af en dom i maj er Hotel Only Sleep i Slagelse stadig genstand for prostitution og bordelvirksomhed, skriver Sjællandske.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der foregår fortsat omfattende prostitution og bordelvirksomhed på hotellet Only Sleep i Slagelse. 

Det er på trods af, hotellet var omdrejningspunktet i en sag i maj, hvor en 21-årig mand fra Slagelse blev idømt et års ubetinget fængsel for at have lejet værelser til prostituerede, som han siden afpressede.

Det skriver Sjællandske på baggrund af en anonym kilde. 

quote Vi har jo ikke overvågning på værelserne og skal respektere gæsternes privatliv

Ulrik Møllergaard, økonomidirektør i JN Meat

Avisen bringer en annonce med 25-årige 'Tanja' fra hjemmesiden AnnonceLight.dk, der er en opslagstavle med tilbud om sex.

- Jeg tilbyder alt det frække og blide sex og er vild med det. Mit job er at få dig i den syvende himmel og det er jeg godt til, står der blandt andet i annoncen, der opgiver Trafikcenter Allé 2 som mødested, hvilket er den samme adresse som Only Sleep.

Vanskeligt at gribe in

Hotellet, der tidligere hed Hotel Antvorskov, ejes af John Nielsen, der også ejer virksomheden JN Meat.

Overfor Sjællandske siger økonomidirektør i JN Meat Ulrik Møllergaard, at han ikke har kendskab til den omfattende prostitution.

- Vi har jo ikke overvågning på værelserne og skal respektere gæsternes privatliv. Derfor er det vanskeligt at gribe ind, medmindre vi konkret ved, at der foregår noget ulovligt, siger Ulrik Møllergaard, der vil undersøge sagen nærmere.

I sagen fra maj blev en ansat på hotellet frifundet.