¨

Politiet lukker motorvej i nat

Foto: TV ØST

Natten til lørdag lukker politiet Vestmotorvejen i østgående retning mellem Korsør og Vemmelev for at fjerne den lastbil, der fredag morgen kørte i grøften.

Vestmotorvejen i østgående retning bliver lukket en del af natten til lørdag. Fredag morgen kørte en lastbil i grøften mellem Korsør og Vemmelev, og det er den, som i nat er årsagen til lukningen.

- Omkring klokken 20 vil lastbilen blive tømt for gods, og engang efter midnat, hvor statistikken siger, at trafikken ikke er ret voldsom, begynder Dansk Autohjælp så at bjærge lastbilen. Det er en svær opgave, så vi bliver nødt til at spærre hele motorvejen af i østgående retning, siger Stefan Jensen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Han gætter på, at arbejdet kan tage op mod tre timer, men pointerer, at det både kan tage kortere eller længere tid, afhængigt af, hvordan det går derude. Bilister vil i stedet blive ledt af motorvejen og på igen før og efter afspærringen.

Det er stadig uvist, hvad der er årsagen til, at chaufføren med sin lastbil havnede i grøften. Han kom ikke noget til ved ulykken.

00:32 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App