Politi massivt til stede i Skælskør

Politiet er lørdag aften massivt til stede i Skælskør. Her er der opstået en uoverensstemmelse mellem nogle personer, lyder det.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.
Opdatering
Artiklen er opdateret med oplysninger om, at politiet har anholdt to personer på stedet.

Lørdag aften er der sket en hændelse i centrum af Skælskør, hvor politiet er tilstede med flere patruljer.

I centrum af byen, de omkringliggende gågader og på et større parkeringsareal, er der mødt flere politibetjente op, som lige nu undersøger sagen nærmere. Her har de afspærret et større område. 

- Vi er lige landet dernede og er ved at snakke med en masse mennesker for at finde ud af, hvad der er hoved og hale i, det der er foregået dernede, lyder det fra vagtchef Lars Denholt fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Flere politipatruljer er lørdag aften til stede i centrum af Skælskør, hvor de undersøger en hændelse.
Flere politipatruljer er lørdag aften til stede i centrum af Skælskør, hvor de undersøger en hændelse. Foto: Lasse Antonsen - 112news.dk

Ifølge vagtchefen, er der opstået uenighed mellem to involverede parter.

- Vi er ved at finde ud af, hvad det drejer sig om dernede. Det er noget uoverensstemmelse imellem nogle parter, som vi ikke kan få styr på i øjeblikket. Men der er ingen, der er kommet til skade, forsikrer vagtchef Lars Denholt. 

Politiet kan dog hverken be- eller afkræfte endnu, om der er foretaget nogle anholdelser, og hvor mange, det eventuelt drejer sig om.

- Jeg tror, politiet står og taler med nogle dernede nu, så det kan godt være, at der er anholdt et par stykker. Vi er i hvert fald stærkt til stede i øjeblikket.

Politiet kan omkring klokken 20.00 bekræfte, at der er to anholdt.

- Oplysningerne er meget sparsomme fra de personer, så vi er stadig i gang med at finde ud af, hvad der er foregået. Vi arbejder stadig i området, siger vagtchefen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.Nyhedsoverblik