Overlæge i retten for blufærdigheds- krænkelse

En 67-årig læge er tiltalt for uterlig opførsel og blufærdighedskrænkelse, fordi han for 5 år siden masserede 2 nabopiger, der dengang var 11 og 12 år.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Uterlig opførsel og blufærdighedskrænkelse, lyder anklagen på. Massage, kalder den tiltalte 67-årige mand det.

Retten i Næstved tog torsdag hul på en sag om en overlæge, som for 5 år siden masserede 2 nabopiger, der dengang var 11 og 12 år. Det skriver Sjællandske

I retten forklarede han, at beboerne på vejen i Slagelse havde et godt forhold til hinanden, og at børnene løb ind og ud af dørene. Han kendte derfor pigerne, og havde især masseret den ene pige, efter at hun begyndte at gå til springgymnastik, og fordi hun havde myoser i ryggen.

Hånd ramte skamben

I retten forklarede han, at massagen ofte var sket, mens hendes forældre var til stede, og at han på et tidspunkt også havde haft hende og hendes 2 søskende med på en skiferie til Sverige. Her havde han også masseret den 11-årige pige, men da han ville skifte siddestilling, var hans hånd gledet ned mod hendes skamben. Han fjernede hånden, så snart han opdagede det, forklarede han i retten.

Den anden pige, som var 12 år for 5 år siden, er også blevet masseret af overlægen. Hendes mor har forklaret, at hans hånd en af gangene var havnet ved pigens trussekant eller ligefrem på pigens baller under tøjet.

Den 67-årige overlæge har afvist anklagerne og nægter sig skyldig. Ifølge Sjællandske skulle der være faldet dom i sagen torsdag, men da retsmødet trak ud, falder der formentligt først dom i næste uge.