Opgøret Nielsen-Holyfield rykker nærmere

En boksekamp mellem Brian Nielsen og Evander Holyfield er rykket nærmere. Bliver kampen til noget, vil den blive bokset i Danmark.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

En kamp mellem bokseseniorerne Brian Nielsen og Evander Holyfield tager form i støbeskeen. Ifølge promotor Kalle Sauerland foregår der forhandlinger i øjeblikket.

- Ja, vi arbejder på en kamp i november eller december. Det kan jeg bekræfte, siger Kalle Sauerland til Ekstra Bladet og understreger, at kampen blandt andet afhænger af, om 45-årige Brian Nielsens knæoperation forløber, som den skal.

47-årige Evander Holyfield erklærer sig klar til at møde hvem som helst, og hans manager, Ken Sanders, stiller i udsigt, at det bliver det danske boksepublikum, der får fornøjelsen af kampen.

- Nielsen og Holyfield vil begge være kæmpe navne i Danmark, mens det kun er Holyfield, der er et stort navn i USA. Derfor er der ingen tvivl om, at det vil være mest fornuft i at lade Holyfield komme til Danmark og bokse for fulde huse i enten en arena eller på et stort stadion, siger Ken Sanders.