¨

Opgøret Nielsen-Holyfield rykker nærmere

En boksekamp mellem Brian Nielsen og Evander Holyfield er rykket nærmere. Bliver kampen til noget, vil den blive bokset i Danmark.

 

En kamp mellem bokseseniorerne Brian Nielsen og Evander Holyfield tager form i støbeskeen. Ifølge promotor Kalle Sauerland foregår der forhandlinger i øjeblikket.

- Ja, vi arbejder på en kamp i november eller december. Det kan jeg bekræfte, siger Kalle Sauerland til Ekstra Bladet og understreger, at kampen blandt andet afhænger af, om 45-årige Brian Nielsens knæoperation forløber, som den skal.

47-årige Evander Holyfield erklærer sig klar til at møde hvem som helst, og hans manager, Ken Sanders, stiller i udsigt, at det bliver det danske boksepublikum, der får fornøjelsen af kampen.

- Nielsen og Holyfield vil begge være kæmpe navne i Danmark, mens det kun er Holyfield, der er et stort navn i USA. Derfor er der ingen tvivl om, at det vil være mest fornuft i at lade Holyfield komme til Danmark og bokse for fulde huse i enten en arena eller på et stort stadion, siger Ken Sanders.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App