¨

Nyt håb for alle aktionærer

Foto: TV ØST

Efter sejren i Højesteret i fredags er der en chance for, at samtlige 15000 tidligere aktionærer i Bank Trelleborg kan komme i betragtning tll erstatning.

Jan Marcher og advokat Eigil Lego Andersen har indtil nu udelukkende kæmpet for de 6000 personer, der er medlem af aktionærforeningen. Men, nu siger Jan Marcher til Sjællandske, at det på sigt kan tænkes, at samtlige tidligere aktionærer i Bank Trelleborg kan få deres penge tilbage.


I fredags vandt tre personer - her i blandt formand for foreningen Jan Marcher - retten til erstatning ved en afgørelse i Højesteret. I næste uge skal de mødes med Sydbank og snakke om sagen. Og hvordan Sydbank vælger at gå videre derfra, bliver afgørende for, om alle 15000 aktionærer skal have en chance for at få deres penge tilbage.


- Lige nu koncentrerer vi os om de 6000 medlemmer i foreningen, som har støttet os hele vejen, og reelt set er det jo kun tre personer, som nu har fået ret til erstatning. Men, hvis Sydbank ikke vil lukke sagen af her, så vil vi jo også overveje, hvad vi nu skal gøre, og hvem vi åbner op for. Måske vil vi åbne for alle andre, hvis vi skal køre sagen igennem systemet, siger han til Sjællanske.


 


 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App