Nu svirrer rygterne: Hemmingsen skal afløse Hansen i FCV

Ovenpå dagens fyring af cheftræneren i FC Vestsjælland er der allerede en afløser på plads. Det bliver den tidligere træner i blandt andet SønderjyskE, Michael Hemmingsen, der skal erstatte, svirrer rygterne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det bliver den tidligere træner i SønderjyskE og Randers FC, Michael Hemmingsen, der skal overtage den nye stilling som cheftræner i FC Vestsjælland.

Det skriver Sjællandske, der ifølge oplysninger mener at vide, at FC Vestsjælland ovenpå fyringen af Michael Hansen tidligere på dagen nu allerede står klar med en afløser.

FC Vestsjælland meldte tirsdag formiddag ud, at Michael Hansen nu var fortid i klubben på grund af manglende resultater på banen. Ifølge Sjællandske er valget faldet på den nye træner fordi, han anses som et oplagt valg i den vanskelige situation, som spillerne i klubben befinder sig i lige nu. Derudover har Michael Hemmingsen tidligere arbejdet sammen sportsdirektøren i FC Vestsjælland, Jacob ”Gaxe” Gregersen samt Janus Blond, der er assistenttræner.

Sportsdirektøren i klubben ønsker ikke at kommentere på Sjællandskes oplysninger, men Jacob ”Gaxe” Gregersen fortæller, at klubben inden længe har en ny træner på plads.