Nu får Slagelse-spillerne løn

Bestyrelsen for Slagelse FH har nu besluttet sig for at udbetale løn til spillerne. Efter det blev klart, at hvis de undlod var det ulovligt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Gennem næsten fem uger har ligaspillerne i Slagelse FH trænet og kæmpet for klubben uden at få løn. Men efter at de i sidste uge truede med at begære klubben konkurs, ser der nu endelig ud til at ske noget. Således fortæller bestyrelsesformand Iver Grunnet til Sjaellandske.dk, at spillerne i løbet af denne uge gerne skulle få deres tilgodehavender.

- På et bestyrelsesmøde mandag aften besluttede vi, at udbetale spillernes løn for januar og februar. Derfor arbejder vi lige nu på højtryk for at sikre, at de får deres penge hurtigst muligt, og gerne inden udgangen af denne uge, siger Iver Grunnet.

At pengene kommer til udbetaling nu skyldes, at klubben fredag aften indgik en aftale med en ny sponsor.

- Med aftalen har vi atter fået en tro på, at vi kan finde en løsning på vores økonomiske problemer, og derfor skal spillerne selvfølgelig have de penge, som de har til gode, forklarer bestyrelsesformanden.

Efter at have måtte leve på bankens og forældrenes gode velvilje, er det en nyhed, som spillernes talsmand Tine Mikkelsen tager godt imod.

- Det var da spændende at få at vide. Det kan jeg da kun glæde mig over, fortæller Tine Mikkelsen, da Sjaellandske.dk overbringer hende nyheden.

Med udsigten til endeligt at få udbetalt de sidste to måneders løn, slår hun samtidig fast, at sidste uges trusler om at begære håndboldklubben konkurs, er lagt på hylden.

- Vi har på intet tidspunkt ønsket, at stille os på bagbenene, men vi var bare kommet til et sted, hvor vi ikke kunne strække os længere, forklarer Tine Mikkelsen.