Ni partier til valgmøde på Selandia

Ni folketingskandidater var dukket op på Selandia i Slagelse mandag for at diskutere politik, og de kom omkring alt fra social dumping til vindmøller.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Selandia i Slagelse lagde mandag aften lokaler til et valgmøde, hvor ni folketingskandidater var dukket op for at fremføre deres synspunkter. Kurt A. Nissen, som er en del af Østholdet, der dagligt leverer billeder og video fra deres hverdag, var med og har sendt os en lille video fra Selandia.

Han skriver, at der var en livlig snak, inden mødet gik i gang, alt imens folk omkring 70 personer fandt deres pladser. Der var mange gode spørgsmål til politikerne og også nogle få gode snak. Ellers gik der politisk uenighed i den i panelet, synes Kurt A. Nissen.

Social dumpning og stress var nogle af aftenens emner, men også vindmøller og arbejdskampe blev diskuteret. Mødet sluttede formelt klokken 21, men debatten forsatte helt ud på parkeringspladsen, hvor en jord- og betonarbejder, som ikke havde fået svar nok, forsatte debatten med Liberal Alliances Villum Christensen. Kurt A. Nissen tilføjer for god ordens skyld, at debatten foregik helt stille og roligt.

Her kan du se hans video: