Nashville musiker fyldte Korsør Kulturhus

Korsør Kulturhus var fyldt til bristepunktet, da Nashville-musikeren Rob Ickes søndag kiggede forbi og gav publikum et indblik i en helt særlig guitardisciplin.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var en helt usædvanlig stor Nashvillestjerne indenfor bluegrass musikken, der gæstede Korsør Kulturhus søndag aften. Huset var fyldt til bristepunktet med et publikum, der var mødt op for at lytte til Rob Ickes, der mestrer en helt særlig guitardisciplin.

Dobro-guitaristen Rob Ickes har spillet med mange af de største stjerner blandt andre Earl Scruggs, Toni Rice, Allison Krauss og Dolly Parton. I Korsør havde han selskab af Trey Hensley, og sammen gav de en to timers koncert, derb egyndte klokken 15.

Dobro guitar er en særlig guitar som man kun spiller slide på og den bliver holdt på en anderledes måde end guitarer gør normalt. Det fornemme besøg skyldtes alene den lokale musiker Tommy Sloth, som har kæmpet en brav kamp for at få Rob Ickes til Danmark.

Rob Ickes er på turné i Europa for øjeblikket, og da han er i Tyskland, var det et forsøg værd at prøve at få ham til Danmark. Det lykkedes Tommy Sloth at få Korsør Kulturhus til at gå med, og det blev en helt enestående koncert oplevelse.

 

rob_ickes_og_tommy_sloth.jpg
Foto: Ronnie Bille

Den lokale musiker fra Korsør (som spiller dobro guitar i et lokalt bluegrass band) Tommy Sloth (til venstre) og Rob Ickes (til højre).

 

Foto: Ronnie Bille