Massiv politi-opdækning kvalte nytårsuro

Massivt og synligt politiopbud gjorde, at politiet næsten undgik ballade nytårsaften.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Masser af synligt politi var med til at lægge en dæmper på gemytterne i blandt andet Haslev og i Korsør, hvor man på forhånd var bekymrede for, om der kunne komme ballade i forbindelse med nytårsfesten.

Kun i Slagelse opstod der lidt ballade, da tre unge mennesker måtte anholdes, efter at de havde skudt fyrværkeri mod politiet og mod tilfældige borgere på gaden, som så på fyrværkeriet.

- Generelt havde vi en rolig nat. Det må vi altså sige, når det er nytårsaften, og der er så mange mennesker på gaden. Det har været ret roligt, fortæller vagtchef Anders Mikkelsen til TV ØST.

Uro kvalt i opløbet

På Motalavej har der for nogle år siden været en del ballade omkring nytår – men i år har der været helt stille, fortæller Anders Mikkelsen.

Også i Haslev var politiet massivt tilstede, efter problemer med hærværk og uansvarlig omgang med fyrværkeri mellem jul og nytår. Også her forløb aftenen roligt.

- Jeg tror, at vores tilstedeværelse har stoppet eventuelle problemer i opløbet. Og vi har som sagt ingen større sager ovenpå nytåret, siger vagtchefen.