¨

MadMarked A/S på nye hænder efter konkurs

Foto: TV ØST

Peder Harboe fra Korsør har købt varemærket MadMarked, og inden påske håber han på afklaring om, hvorvidt forretningerne i Præstø og St. Heddinge kan genåbne.

Der er måske håb forude for madmarkederne i St. Heddinge og Præstø. For to uger siden kom det frem, at de to forretninger var begæret konkurs, men nu har Peder Harboe købt varemærket MadMarked. Han driver selv et MadMarked i Korsør, men det er drevet uafhængigt af de to lukkede forretninger, og nu har han altså overtaget rettighederne til også at drive de andre butikker videre, hvis det lader sig gøre.

- Lige nu skal vi have beskrevet, hvordan vi gør herfra. Vi har jo ikke haft nogen plan for det her liggende i skuffen, men vi kigger på, om vi kan åbne forretningerne i Præstø og Store Heddinge igen, siger han til TV ØST og håber på en afklaring inden påske.

Direktør flyttede 310.000 kroner

I kølvandet på konkurserne i de to madmarkeder kom det frem, at den tidligere direktør havde flyttet 310.000 kroner mellem virksomhedens og egne konti. Han har siden meldt sig selv til politiet.

Planen for det nye MadMarked er nu at oprette et andelsselskab, hvor de involverede kan udveksle erfaringer og bruge hinandens netværk.

- Kunderne kommer ikke rigtigt til at mærke til det her, udover at vi får mulighed for at købe varer fra hinandens områder, hvis ikke de findes i vores eget, og så bliver der mulighed for at blive skarpere på priserne, fordi vi kan etablere et indkøbssamarbejde, siger Peder Harboe.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App