Litauere stjal vin og bøffer i Brugsen

2 litauere blev onsdag anholdt og sigtet for butikstyveri i Dagli'Brugsen ved Slagelse, som i seneste dage har været plaget af tyverier.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

2 litauere havde muligvis planlagt oksemørbrad på menuen til aftensmad. De blev nemlig onsdag taget i at stjæle oksemørbrad og vin i Dagli'Brugsen i Boeslunde.

Butikkens personale derfor kontaktede politiet.

Tyvene fanget

Et vidne havde set den bil, tyvene kørte i, i lokalområdet. Bilen blev standset på Sorø Landevej. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Ud fra videoovervågningen i butikken blev de 2 mænd i bilen genkendt, og det kunne ses, at den ene havde stukket to frosne oksemørbrader ind under jakken mandag eftermiddag, mens den anden havde stjålet to flasker vin tirsdag aften.

Mørbrad fundet i tyvenes fryser

De litauiske mænd på henholdsvis 22 og 37 år, opholdt sig i en ejendom på Sorø Landevej uden for Skælskør. Da politiet undersøgte en fryser på ejendommen, fandt betjentene de to mørbrader.

Sigtet og anholdt

De to litauere blev anholdt og sigtet for butikstyveri. De blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor de blev afhørt og løsladt igen onsdag aften.