Korsør forbereder sig på tilflyttere

I Korsør forbereder de sig på, at Søfartsstyrelsen med 200 arbejdspladser flytter til byen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

200 nye arbejdspladser i byen. Det kan mærkes i Korsør, hvor byens boligselskab, BoligKorsør, er ved at forberede sig på, at Søfartsstyrelsen flytter til byen.

- For BoligKorsør giver det både muligheder og udfordringer. Det giver muligheder for at vise, at vi har gode og attraktive lejemål til rimelige priser. Men det giver også en udfordring, for vi skal helt sikkert kunne matche en række andre tilbud, til blandt andet Søfartsstyrelsens ansatte, fortæller BoligKorsørs formand, Ebbe Jens Ahlgren i en pressemeddelelse.

Modtagelserne blandt de statslige ansatte, der er blevet påbudt at flytte, har været vekslende. Det ved de også i BoligKorsør. De har derfor skrevet til ledelse og tillidsrepræsentanter i Søfartsstyrelsen for at høre, hvad de kan gøre for dem. For selvom Søfartsstyrelsen rykker til Korsør, er det ikke givet, at medarbejderne flytter med.

BlogKorsør vil finde attraktive boliger

Boligselskabet oplever lige nu en god udvikling med en sund økonomi og en række renoveringer og fornyelser af lejemål. De håber derfor på, at de kan tilbyde de ansatte i Søfartsstyrelsen deres drømme boliger, så de flytter til byen.

- Der er nu fuld skrue på udviklingen af både boligselskabet og på renoveringen af mange af afdelingerne. Det er vist et meget godt tidspunkt i forhold til at kunne præsentere attraktive boliger for de ansatte i bl.a. Søfartsstyrelsen, lyder det fra formanden, Ebbe Jens Ahlgren.