¨

Korsør følger bysbarnet Brian

Foto: TV ØST

Når bokseren Brian Nielsen lørdag aften entrer ringen I DR´s koncertsal, sidder en god del af Korsørs borgere med hjertet helt oppe I halsen. For selv om bokselegenden har postadresse I Spanien - er han stadig en af deres egne - et rigtigt bysbarn.

-Han gør i hvert fald sit bedste, det er jeg sikker på, - siger Sonny Lindvig,  da vi i dag stopper ham på Korsørs gågade.

Det er ikke kun unge Sonny Lindvig der er Brian Nielsen tilhænger. Selvom bokselegenden i mange år har levet et stjerneliv i udlandet er han ikke glemt i hjembyen. Gert Jørgensen er en af de cirka 50 mennesker der skal overvære boksebraget på en tv-skærm på Tinghuskroen på Algade i Korsør. Han holder ubetinget med byens berømte boksesøn:

-ja man skal vel holde med ham når han nu kommer herfra, -siger Gert Jørgensen

Når gong-gongen lyder for første runde, er der mange der kigger med fra den hjemlige sofa. 500 kroner koster den fornøjelse, og der er solgt flest Tv-boksegallabiletter I det sydlige sjælland. Tv-udbyderne Stofa, Viasat og YouSee melder alle, at de forholdsmæssigt har solgt flest tv-billetter

01:59 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App