Konflikten ulmer: Hætteklædt mand med bat truede lærer og elever i Slagelse

Ifølge politiet kan en voldelig episode på Xclass 10. klassecentret i Slagelse være et efterspil fra mandagens masseslagsmål på Motalavej i Korsør.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 10. klasse på Xclass på Willemoesvej i Slagelse fik sig formentlig noget af en forskrækkelse, da en hætteklædt mand med et bat i hånden i dag truede både lærer og elever på skolen.

Ifølge ledelsen på Xclass var der tale om trusler mod elever på skolen fra Motalavej og politiet er lige nu ved at undersøge, om episoden kan være et efterspil fra mandagens masseslagsmål på Motalavej i Korsør.

Flere politipatruljer fra Sjælland måtte rykke ud i forbindelse med det store slagsmål, hvor over 50 personer var involveret. Ifølge politiet røg to rivaliserende grupper fra Motalavej i Korsør samt personer fra Ringparken i Nordbyen i Slagelse i totterne på hinanden.

Ingen personer kom noget til skade, men seks personer blev anholdt ved episoden og flere slagvåben blev konfiskeret.

Forældre orienteret

Ledelsen på Xclass har ikke ønsket, at udtale sig til TV ØST i dag, men fortæller dog, at de har sendt et brev til elevernes forældre, hvori de blandt skriver, at optrinnet kan have virket voldsomt på de elever, som overværede episoden. Ingen personer kom noget til, men gerningsmanden smadrede ifølge politiet et ur og et rude på skolen.

Gerningsmanden er endnu ikke anholdt, men ifølge politiet kender de hans identitet og vil snarest muligt aflægge den hætteklædte mand et visit, blandt andet for at sigte ham for at begå hærværk. 

Ifølge politiet overvejer nu også visitationszoner på både Motalavej og i Ringparken i Slagelse, fortæller vicepolitiinspektør Allan Holm.