¨

Kirkens Korshær åbner genbrugs-supermarked: Vi har behov for flere penge

Den næste opgave for hjælpeorganisationen bliver at skaffe frivillige. For ifølge Flemming Jantzen skal man bruge 25 nye frivillige. Foto: TV ØST

Inden længe klipper Kirkens Korshær båndet til endnu en genbrugsbutik i Slagelse.

De sidste forberedelser er i gang, inden Kirkens Korshær den 8. juni åbner en ny genbrugsbutik i Slagelse.

Hjælpeorganisationen har nemlig lejet sig ind i en 15.000 kvadratmeter stor ejendom på Tjørne Allé, hvor butikken skal indrettes i det tidligere Aldi-supermarked. Det skriver Sjællandske.

- Vi har behov for at tjene flere penge til driften af vores tre varmestuer i kommunen. Der kommer langt flere end tidligere. Ikke mindst i den nye varmestue i Slagelse, der har fået dobbelt så mange brugere, siger den lokale korshærsleder, Flemming Jantzen, til avisen.

Mangler frivillige

Genbrugsbutikker bliver den tredje i kommunen, som skal skaffe penge til de lokale hjælpere. Og den lokale tilslutning til den nye butik er ifølge avisen stor. 

Læs også Nu vil Kirkens Korshær samle ind til fattige danskere

- Den er allerede fyldt op med varer indsamlet lokalt. Der mange, der gerne vil støtte arbejdet for socialt udsatte, siger Flemming Jantzen.

Den næste opgave for hjælpeorganisationen bliver at skaffe frivillige. For ifølge Flemming Jantzen skal man bruge 25 nye frivillige.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App