¨

Kendt folketingsmand dropper Christiansborg

Foto: TV ØST

Det socialdemokratiske folketingsmedlem John Dyrby Paulsen, der er valgt i Slagelse-kredsen, har besluttet sig for at forlade Christiansborg.

Det lokale folketingsmedlem John Dyrby Paulsen (S) har besluttet sig for at forlade Christiansborg. Hangenopstiller således ikke ved folketingsvalget.

Det oplyser han i en pressemeddelelse.

John Dyrby Paulsen har meddelt sin beslutning til Socialdemokraternes Slagelse-kreds, der således skal til at lede efter en ny kandidat.

- Jeg har valgt ikke at genopstille, fordi jeg efter 10 år i Folketinget gerne vil prøve noget andet. Det ville være meget dårlig stil kort som politiker kort efter valget at begynde at se sig om efter et andet arbejde, siger han til TV ØST.

John Dyrby Paulsen har gennem årene været en markant folketingspolitiker, og har flere gange været nævnt som minister-emne. Han har dog ikke fået lov til at beklæde ministerposter, men er i dag partiets ordfører i forsvars- og sikkerhedspolitiske spørgsmål.

Det er da også forsvarspolitik og sikkerhedspolitik, som han håber kan blive rammen om fans fremtidige, professionelle liv. Han har dog ikke konkret andre job på hånden.

John Dyrby Paulsen er i forvejen også medlem af Slagelse Byråd, hvor han er gruppeformand.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App