Katte forsvinder på mystisk vis i Korsør og omegn

Mindst 29 katte er de seneste måneder forsvundet fra deres ejere i Korsør og omegn. Ingen aner, hvad der sker med kæledyrene og borgerne er frustrerede.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

På mystisk vis har katteejere den seneste tid mistet deres kæledyr i Korsør og omegn. Faktisk er mindst 29 katte forsvundet og ingen ved hvorhen eller hvorfor.

Det skriver avisen Sjællandske fredag.

- Det sker noget, som ikke skal ske. Der er forsvundet 29 katte i Korsør og omegn i de seneste fire måneder. Det er jo fuldkommen absurd, de går jo ikke bare hjemmefra alle sammen, fortæller Anja Bruun Volder til Sjællandske.

Hun har selv mistet to katte tilbage i februar og til mere den seneste tid.

Korsør har tidligere været ramt af stor mystik, når det kommer til forsvundne katte. Senest i april, hvor en kat i Korsør blev ramt af hagl fra en luftbøsse og Dyrenes Beskyttelse udlovede en dusør på 5.000 kroner i forsøget på at finde ud af, hvem der skød. I 2008 blev en ilde tilredt kat også fundet – mishandlet til døde.

Ifølge Anja Bruun Volder føler hun og resten af katteejerne sig magtesløse og ved ikke, hvordan de skal forholde sig.

- Der er ingen, som ved, hvad de skal gøre. Jeg har også talt med Dyrenes Værn og hende, som indfanger vilde katte i Korsør. Hun siger, at hun stort ikke har fundet nogen katte, siger hun til Sjællandske.

Lokalpolitiet i Slagelse kan kontaktes på 114.