¨

Inger Støjberg overfuset af unge på tankstation

Foto: TV ØST

Søndag aften blev Venstre-politikeren Inger Støjberg verbalt overfaldet af en gruppe mænd ved en tankstation i Korsør.

I går aftes blev politisk ordfører for Venstre, Inger Støjberg, verbalt overfaldet af en gruppe mænd. Hun blev antastet på en parkeringsplads på en tankstation, hvor hun befandt sig alene uden vagter.

Det fortæller et øjenvidne ved navn Mette til Radio24syv.

Kvinden kørte i går aftes ind på Q8-stationen ved motorvejen omkring Korsør. Da hun stiger ud på parkeringspladsen, ser hun en lille klynge unge mænd og en kvinde i hvid dynejakke stå og diskutere.

- Jeg ser, at det er Inger Støjberg, og at hun er alene uden vagter. Rundt om hende står 3-4 unge mænd af arabisk udseende, siger Mette, der ikke ønsker at få offentliggjort sit efternavn. Radio24syv er bekendt med hendes identitet.

Meldt til politiet

Øjenvidnet fortæller, at hun stopper op for at se, hvordan situationen udvikler sig, og om der er brug for hjælp.

- En af de unge mænd hiver en magnet af Inger Støjbergs bil. Jeg ser, at der på magnetet står "Støt danske soldater"; Inger Støjberg sætter magneten tilbage, mens hun filmer optrinnet, fortæller Mette til Radio24syv.

Mette beskriver stemningen som aggressiv, men optrinnet udvikler sig ikke til fysisk vold. Måske er der også én af mændene, der undskylder for kammeraternes opførsel. I hvert fald kører de unge mænd fra stedet lige efter, at Inger Støjberg har forladt tankstationen.

- Jeg holdt øje med, om de kørte efter Inger Støjberg, men heldigvis kørte de i en anden retning, fortæller Mette til Radio24syv.

Inger Støjberg beskræfter episoden over for Radio24syv, men hun har ikke yderligere kommentarer. Fra politiet lyder det, at de er blevet kontaktet af hende vedrørende episoden.

- Vi efterforsker nu sagen og kan pt. ikke oplyse yderligere, siger politiinspektør Kim Kliver.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App