I dag skydes TV ØST-løbet i gang: 2.500 løbere ventes at stå klar

Mere end 2.500 løbere er klar, når starten til det første løb går klokken 9.30.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Her til formiddag går starten for den 10. udgave udgave af TV ØST-løbet, der denne gang løber af stablen i Slagelse. Mere end 2.500 mennesker har allerede meldt sig til, men der er stadig åben for tilmelding til løbet, som vi også sender 3 timers live-udsendelse fra – både på TV ØST-kanalen og på vores Facebook-side.

- Det er 10 års jubilæum og solen den skinner. Og der er stadigvæk mulighed for at komme og løbe med, siger Sille Roulund, der er vært på udsendelsen.

Hun vil sammen med det store hold af fotografer, reportere, tilrettelæggere og selvfølgelig løberne, sørge for at underholde os, der vælger at blive hjemme i sofaen. Der er også sat storskærm op ved start- og målområdet på Nytorv, så man følge herlighederne mens man hepper eller når man er kommet i mål.

Der er løb på 3, 5 og 10 kilometer og en halvmarathon til dem i bedst form. Derudover er der også et børneløb på to kilometer. På 5- og 10-kilometers-ruterne kan man også vælge at gå ruten. Så alle kan være med.

Hvis man har lyst til at komme ud og løbe eller gå en tur i det gode vejr, kan man altså stadig nå at tilmelde sig. Det sker ved Intersport på Rådhuspladsen, hvor der også er nummeruddeling.

- Ses vi? Det tror jeg nok, vi gør, siger Sille Roulund.