Hvad skal du i vinterferien? Her er tre børnevenlige tips til de kreative

Karen Sieling fra FriRUM Lab i Slagelse kommer her med tre kreative tips til, hvad du kan lave med dine børn i vinterferien.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Skolernes første ferie i år står for døren.

I år holder 84 procent af danskerne vinterferien derhjemme, viser en undersøgelse, som Kantar Media har foretaget for Europæiske ERV.

Hvis du er én af dem, og du måske ikke helt ved, hvad du skal lave med dine børn, så har Karen Sieling, der er daglig leder i FriRUM Lab i Slagelse, et par børnevenlige bud.

FriRUM Lab, der har en værkstedscafé i VestsjællandsCentret, er en socialøkonomisk virksomhed. De laver kreative workshops og bruger primært overskudsmaterialer – for alle uanset alder.

Kreatip 1: Lav dit eget brætspil

Karen Sieling viser her, hvordan I laver jeres eget brætspil - enten ved at genbruge en gammel plade eller ved at lave jeres helt egen.

Sådan laver du dit eget brætspil.

Kreatip 2: Lav din egen kæphest

Hvis vejret ikke er det bedste, men I trænger til at bruge lidt energi, så viser Karen Sieling her, hvordan I kan lave en kæphest ud af materialer, de fleste har liggende derhjemme.

Sådan laver du din egen kæphest.

Kreatip 3: Lav din egen sokkedukke

Karen Sieling viser her, hvordan I kan lave jeres helt egne sokkedukker, så I kan lave jeres eget dukketeater hjemme i stuen. 

Sådan laver du din egen dukke.

Nyhedsoverblik