Hun sælger 10.000 tasker (video)

Pia Toft har fået stor succes med at sælge tasker, selvom hun hverken har en butiksfacade, kasseapparat eller hylder til varerne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

På gågaden i Slagelse er der mange butikker, der sælger tasker. Men en af de mest succesfulde taskebutikker ligger i byens villakvarter.

- Det er sjovt. Det er spændende. Det er udfordrende, siger Pia Toft.

Hun sælger cirka 10.000 tasker gennem sine netbutikker hvert eneste år. Det hele startede, da hun forsigtigt prøvede sig frem i 2005.

-Jeg havde købt fem tasker i England. Dem satte jeg til salg på nettet – og inden jeg så mig om, var de revet væk, siger Pia Toft.

[video:video_mangler:100220_ivaerksaetter.flv]

Pia Toft er en del af en voksende gruppe danskere, der prøver drømmen om eget firma af på nettet. På få år er der kommet 7.000 professionelle sælgere på de store auktions- og handelshjemmesider på nettet. De sælger alle for over 50.000 kroner - og har ladet sig momsregistrere hos SKAT. Det skriver Børsen.

-Vi oplever, at mange prøver at sætte deres varer til salg på nettet. Det er stor mangfoldig verden, der åbner sig med nettets muligheder, siger Julie Pi. Hun er direktionsassistent i Væksthus Sjælland, der hjælper iværksættere i regionen med at starte op.

-Det er en rigtig god udvikling, fordi man som iværksætter slipper for at betale store startomkostninger til for eksempel butikslokaler og lager, siger Julie Pi.

En anden fordel er, at man ikke behøver at sige sit gamle job op, før man ved, om ens idé er en succes. Pia Toft beholdt også sit fuldtidsarbejde i sin mands revisionsfirma et års tid. I dag er hun fuldtid i netbutikkerne Milla-Petit og Italian Bags. Efter fem år som selvstændig har hun kunder fra hele verden.

-Australien, Østrig, Frankrig, England, Tyskland, Norge, Sverige, Italien og Norge, remser Pia Toft op.

Og den danske filmbranche...

-Hvis I ser en taske i en dansk film, så er den nok fra os, siger hun.

Et enkelt opkald troede hun næsten ikke på.

-Jeg har fået en opringning. Det var fra Kongehuset. Jeg var sikker på, at det var min søn, der lavede ballade. Men jeg nåede heldigvis lige at lukke min mund, inden jeg sagde: ’Nu stopper du’, fortæller Pia Toft med et grin.

Og nu er det ikke længere hende, der er ansat i sin mands firma.

-Nu hjælper han mig, siger Pia Toft med et smil.