Holyfield er klar til at sænke Bokse-Brian

Evander Holyfield føler sig fit og forventer at vinde den endnu ikke fastlagte kamp mod Korsør-bokseren Brian Nielsen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er en toptændt Evander Holyfield, som stiller op mod Brian Nielsen til den meget omtalte kamp mellem de to tidligere verdensmestre næste år.

Selv om kampen, der formentligt bokses den 5. marts på dansk grund, endnu ikke er faldet formelt på plads, er den 48-årige mesterbokser klar til at dele tæsk ud.

- Mit job er at komme til København og lægge danskeren ned i ringen. Nielsen er kun en hurdle på vejen mod mit altoverskyggende mål for 2010. Her skal jeg igen blive verdensmester 21 år efter, at det skete første gang, siger Evander Holyfield til Ekstra Bladet.

Bare to måneder inden det forventede møde med Brian Nielsen har Holyfield været i ringen mod landsmanden Sherman Williams.

Han er dog ikke nervøs for, om der er tid nok til at restituere inden Nielsen-kampen.

- Jeg har tidligere i min karriere haft endnu kortere pause mellem to kampe, så det bekymrer mig ikke, siger han.

Endnu er forhandlingerne om mødet mellem Brian Nielsen og Evander Holyfield ikke endeligt på plads, men amerikanerens manager Ken Sanders siger til Ekstra Bladet, at alle detaljer er på plads, og at kun advokaterne mangler at gennemgå aftalen.

Nielsens promotor Kalle Sauerland siger også til Morgenavisen Jyllands-Posten, at parterne er meget tæt på hinanden.

- Holyfield ønsker en opvarmningskamp, og vi er lidt uenige om betingelserne for en promotiontur til Danmark. Pengene for selve kampen er vi enige om, siger Sauerland.

Han kan endnu ikke fortælle, hvor i Danmark kampen skal finde sted, men København og Herning er begge i spil.

/ritzau/