¨

Hjemmehjælpere oplever tilråb og grimme kommentarer

Foto: TV ØST

Hjemmehjælpere i Slagelse Kommune får tilråb efter sag, hvor en 89-årig beboer på et plejecenter blev kørt ned på plejecentrets p-plads, skriver Sjællandske.

Sagen om den nu afdøde 89-årige Svend Aage Larsen, der 9. juli blev påkørt af en medarbejder på plejecentret Alliancehaven i Slagelse og brækkede benet, har efterfølgende fået konsekvenser for personalet i plejesektoren i kommunen.

Ifølge Sjællandske bliver hjemmehjælpere, SOSU-hjælpere og -assistenter mødt med grimme kommentarer og tilråb. Det sker, ifølge avisen, som følge af, at den 89-årige beboer blev lagt i seng med brækket ben og først kom til behandling på sygehuset næste morgen.

Læs også: Øjenvidne: - Jeg bed dem ringe 112

Ældrechef Marianne Kristensen siger til avisen, at hun ikke ved, hvor mange medarbejdere der har været udsat for chikane. Men at bare et tilfælde er et for mange.

Kommunen vil derudover sikre, at der på bilerne, som iøvrigt leases, fremover vil være baksensorer - ligesom kommunen nu er i gang med at gennemgå alle p-pladser i kommunen, hvor hjemmehjælpere parkerer.

Læs også: Ældrechef beklager påkørsel af 89-årig beboer

Konkret er p-pladserne ved Alliancehaven nu flyttet, skriver avisen. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App