Handicappladser inddraget til el-biler

Folkene bag Vestsjællandscentret har planer om at inddrage 2 handicappladser på parkeringspladsen, så de i stedet bliver forbeholdt el-biler.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Handicappede bilister får nu færre steder at parkere deres bil, når de skal i Vestsjællandscentret i Slagelse. Folkene bag centret har besluttet at inddrage 2 af handicapparkeringspladserne og i stedet lave dem om til parkering for el-biler, men den beslutning vækker vrede hos Kurt A. Nissen, hvis kone er handicappet.

- Det er meget muligt, at de har loven med sig. Men der er også noget, der hedder sund fornuft. Jeg kan ikke se logikken i at nedlægge 2 handicappladser, når de el-biler lige så godt kunne holde et hvilket som helst andet sted på den kæmpe parkeringsplads, siger han til TV2 ØST.

Der er pladser nok

Der er lige nu 10 pladser ved Vestsjællandscentret til bilister med et handicapskilt i forruden. De bliver nu til 8, hvilket stadig er nok til centrets besøgende, lyder det fra Erik Rydahl, der er centermanager.

- Jeg har dobbelt-tjekket med Slagelse Kommune, som oplyser, at antallet af handicappladser er rigeligt i forhold til Vestsjællandscentrets størrelse. Typisk anvendes kun 1 til 2 af handicap pladserne i dagtimerne og op mod 5 pladser, når der er flest pladser optaget. Da jeg forlod centret her til eftermiddag var der kun 2 ud af de 10 pladser, som var optaget. Når der sker en udvikling i udnyttelsesgraden af såvel handicappladserne som el-bil pladserne, er vi klar til at reservere flere pladser til begge behov, siger Erik Rydahl.

play
trelleborg

Vikingeborg vil på verdensarvsliste – kan fordoble besøgstallet

play
Kildemarkscenteret i Næstved

Tre beboere smittet med britisk coronavariant på plejehjem i Næstved

play
Hans Jørgen Kolmos

Professor om britisk virusvariant på plejehjem: - Bekymrende, men ikke uventet

play
Louise Hvitfeldt Hansen Nykøbing Falster

Corona får flere unge til at føle sig ensomme: - Hele ungdomsårgangen er presset

Se flere