Gigant opkøber lokal virksomhed

En international gigant slår sig nu ned i Slagelse. Virksomheden Røsva Skadeservice er nemlig blevet solgt til verdens førende skadeservicefirma Belfor.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I mere end 30 år har Slagelse-virksomheden Røsva Skadeservice stået for at rette op på mere end 15.000 skader alt lige fra brandskader, skimmelsvamp, fugtskader og indbrud.

Det er blevet gjort så godt, at virksomheden på 20 år har vokset sig fra at være en lille virksomhed med blot en håndfuld medarbejdere til i dag at beskæftige over 100 medarbejdere.

International opmærksomhed

Den store vækst er blevet bemærket i udlandet, og det har ført til at virksomheden netop er blevet opkøbt af det internationale skadeservicefirma Belfor.

- Det er nok det største, man kan opnå som virksomhedsejer, der tror jeg godt, man kan klappe sig selv lidt på skulderen, siger medejer af Røsva Lars Lyngholm.

Det er nok det største, man kan opnå som virksomhedsejer, der tror jeg godt, man kan klappe sig selv lidt på skulderen, siger medejer af Røsva Lars Lyngholm.

Verdens førende

Belfor er verdens førende skadesservice selskab. Virksomheden beskæftiger mere end 6000 medarbejdere i 27 lande, og nu bevæger selskabet sig altså også ind på det danske marked. 

Røsvas bygninger i Slagelse skal danne rammerne for selskabets danske hovedkontor. Og planerne for fremtiden er store.

- Vi skal etablere nogle afdelinger i Jylland, og vi skal være landsdækkende I 2016, så vi forventer inden for de næste par år at blive mellem 50 til 100 procent større.

Vækst og flere arbejdspladser

Allerede efter sommerferien går virksomheden i gang med at udvide og ansætte flere medarbejdere, og der er næsten ingen grænser for, hvor store drømmene for fremtiden er:

- Vi skal jo lige kunne følge med, men inden for de næste fem år, så vil Belfor nok være i top to her i Danmark.

Ingen af parterne har ønsket at oplyse salgsprisen.